Veturat klasike tubohen në Frankenmuth Festival

0

Festivali i automjeteve Frankenmuth vijon të rritet dhe të impresionojë shumë njerëz, teksa nxjerr në publik tipet e makinave “midwest”.

Më shumë se 2500 makina dhe kamionë zbresin në qytetin me dekorime bavareze në SHBA, rreth 90 km në veri të Detroitit, ku kanë pasur qindra e mijëra spektatorë.

E veçanta e këtij spektakli është se ka hyrje të lirë dhe vende relaksuese për tu kënaqur.