Konferencë e parë vjetore për e-tregti në Maqedoni

0

Në Shkup sot do të mbahet Konferenca e parë vjetore e Maqedonisë për e-tregti që e organizon Asociacioni për e-tregti të Maqedonisë, njofton AIM, përcjell Infomagazin.

Në konferencë do të mbajë fjalim kryetarja e Asociacionit për e-tregti Nina Angellovska, ndërsa nga ana e organizatorëve është paralajmëruar edhe prania e ministrit të Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski dhe drejtori i Fondit për inovacione dhe zhvillim teknologjik Jovan Despotovski. /Infomagazin/