Alfa Romeo- vetura që ndryshon ngjyrën

0

Përveç marrjes së energjisë elektrike të injektuar, Stelvio Quadrifoglio gjithashtu mori një ngjyrë të veçantë të jashtme që ndryshon në varësi të asaj se si drita zbehet në sipërfaqen e automjetit.

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio tashmë është një model mbresëlënës me një motor V6 binjak turbo prej 510 kuaj-fuqi.

Shtëpia e Tjuner Romeo Ferraris ka vendosur ta bëjë atë edhe më të mirë, duke shtuar fuqinë në 556 kuaj fuqi dhe çift rrotullues maksimal në 660 Nm.

Kompania pretendon se modeli i modifikuar Stelvio Quadrifoglio arrin 290 km/h, krahasuar me një standard prej 283 km/h.

Stelvio mori gjithashtu një efekt të veçantë me ngjyra që ndryshon nuancat në varësi të këndit të thyerjes së dritës. Kështu, pjesa e jashtme ndryshon nga jeshile e errët, përmes bronzit, deri në purpur.

Romeo Ferraris ka pajisur elemente të caktuara të karrocerisë – të tilla si një grilë e radiatorit, një dorezë e dyerve dhe një pasqyrë e pasme – materiali i fibrave të karbonit dhe Alfa SUV është i pajisur me rrota aliazhi të reja prej 20 inç.

Përveç Quadrifoglio, Romeo Ferraris modifikoi edhe variantet e tjera të Alfa SUV.