Gjeniu 6-vjeçar nga Kosova, njeh flamujt e botës dhe flet 7 gjuhë të huaja (Video)

0

Edhe pse është vetëm 6 vjeç, niveli i inteligjencës së Amarit ka rezultuar në shkallën superiore, duke bërë që ai të zotërojë njohuri që asnjë nga moshatarët e tij nuk i kanë.

Vogëlushi tregoi se flet 7 gjuhë të huaja, të cilat i ka mësuar në mënyrë autodidakte, si edhe njeh flamujt e shteteve të ndryshme të botës.

Moderatorja e sfidoi për të treguar aftësitë e gjenialitetin e tij dhe Amari nuk zhgënjeu.

Amari nga Kosova gjeti flamujt e të gjitha shteteve, duke përmendur Kolumbinë, Qipron, Egjiptin, Greqinë, Britaninë etj. /Top Channel/