Opinione ekskluzive – BLERIM REKA & ZGJEDHJET PRESIDENCIALE -2019

0

Cili është favori politik i shqiptarëve në RMV me kandidaturën e pavarur të BLERIM REKËS të mbështetur nga opozita shqiptare ASH-ja dhe LB-ja,

– Çka simbolizon kjo kandidaturë në raundin e parë dhe çka në (për) raundin e dytë,

– A do të arrijë Blerim REKA ta ,,thyejë,, politikisht sintagmën ,,Shoqëri për të gjithë,, me vizionin e tij ,,SHTET PËR TË GJITHË,, , DHE

– PSE BLERIM REKA synon trajtën shtetërore ,,REPUBLIKË,, me plotë kuptimin e fjalës .

Për këto dhe detaje të tjera JU shkruaj ditët në vazhdim . NA NDIQNI .

( q. aliu )