Ramadani: Sulejman Rexhepi ka shkelur edhe procedurat edhe Sheriatin, mund të arrestohet (Video)

0

Ramadan Ramadani konsiderohet ndër analistët dhe njohësit më të mirë të zhvillimeve në Bashkësinë fetare Islame të Maqedonisë së Veriut. Për këtë arsye, Lajm.Tv ka zhvilluar një intervistë me Ramadanin, për të dëgjuar opinionet e tij rreth këtyre zhvillimeve.

Ai mes tjerash vlerëson se kryetar legjitim i BFI-së është Skender Buzaku, kurse gjatë zhvillimeve të fundit Rexhepi dhe përkrahësit e tij kanë bë shkelje për shkak të cilave mund të përfundojnë në burg.

Ramadani: Sulejman Rexhepi ka shkelur edhe procedurat edhe Sheriatin, mund të arrestohet (Video)

Ramadani: Sulejman Rexhepi ka shkelur edhe procedurat edhe Sheriatin, mund të arrestohet (Video)Ramadan Ramadani

Gepostet von Lajm TV am Sonntag, 28. April 2019