Firefox pritet të arrijë shpejtësi më të lartë se sa Google

0
HONG KONG, CHINA - 2018/10/26: In this photo illustration, the logo of firefox is seen displayed on a smartphone. (Photo Illustration by Alvin Chan/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

Eleminimi i çrregullimeve në faqe do të shtojë shpejtësinë mbi 80%. Firefox filloj të shpejtohet më tepër vitin e kaluar, kur faqja e tij kuantike shfaqej, tanimë thuhet se do të shpejtohet akoma më shumë

Zbulimet më të fundit i japin prioritet menaxhimeve ttë performuara në listën “to-do”, me një mori karakteristikash të cilat do i shtojnë 40-80% më tepër.
Ky zhvillim shoqërohet gjithashtu me një sërë karakteristikash në lidhje me privatësinë, duke përfshirë prekjen e gishtit, bllokimi i përmbajtjes dhe personalizimi i faqes private.