Nis shfaqja e filmit ku Blerim Destani luan përkrahë Travoltës dhe Freeman

0

Kohë më parë ishte bërë e ditur pjesëmarrja e aktorit të njohur shqiptarë në këtë film i cili në disa imazhe të publikuara është i uluar në një tavolinë bixhozi përkrah dy artishtave të njohur Hollywood-ian.

Regjisor i filmit është George Gallo dhe ka për temë një detektiv veteran në qytetin e Los Angeles i cili rikthehet në qytetin e tij në Texas për të zgjidhur një mister.

Ndërkohë, Blerim Destani është një nga aktorët më të suksesshëm shqiptar në botë, sukseset e të cilit kanë kaluar kufijtë shqipfolëse.