Boks pa dorëza: Lufta të cilën e priti bota përfundoi në mënyrë të papritur (VIDEO)

0

Bare Knuckle është rrahje brutale, e përgjakshme në formë të boksit pa dorëza.

Paulie Malignaggi e Artem Lobov kanë thënë shumëçka për njëri-tjetrin para ndeshjes së pritur gjatë të ndeshjes së tyre në kuadër të Bare Knuckle Fighting Championship 6.

Të gjithë prisni që në deshjen e tyre pa dorëza do të rrjedhin përroje gjaku, mirëpo publiku në fund mbeti e dëshpëruar. Është interesante se me vendim unanim kremtoi Lobotov, ush luftëtar i UFC=së dhe partner i ylli të MMA-së Conor McGregor. Interesante është se në anën tjetër ndodhej kampioni botëror në dy versionet.

Sport i panjohur

Për ata që duan të dinë më shumë, Bare Knuckle është rrahje brutale, e përgjakshme në formë të boksit pa dorëza, vetëm me duar, pa kurrëfarë mbrotjeje pos bandazhit në duar, si luftrat e lashta të gladiatorëve, por edhe “sport i panjohur” nga organizatat zyrtare të sporteve luftarake.

Emri më i njohur i këtij sporti është John L. Sullivan.