Njihuni me “Perlën Blu” të Marokut (FOTO)

0

Jo vetëm turistët  tërhiqen nga kjo perlë arkitekturore, por edhe shumë fotografë janë të interesuar për të kapur imazhe interesante nga ky qytet.

Më poshtë do t’ju tregojmë fotografitë e marra nga Tiago Marques dhe Tania De Pascalis, të njohur thjesht si Tiago dhe Tania.

Gjatë një qëndrimi gjashtë-ditor, të dy  arritën që të fotografojnë anët më intime të Chefchaouen-it.