Ja cili ka qenë biznesmeni që është shantazhuar nga Boki 13, ka kërkuar tetë milion euro(Video)

0

Ky është biznesmeni që është shantazhuar nga Boki 13 në emër të Katica Janevës, biznesmeni i njohur nga Shkupi Jordan (Orce) Kamçev ka qenë shënjestër e shantazhit nga ana e Bojan Jovanovskit i njohur si Boki 13 dhe Zoran Milevski i njohur si Kiçeec – shkruan Lider duke u thirrur nga burimet e hetuesisë.

Kamçev është pronar i kompanisë Orka holding, Acibadem Sistina, Pelagonija dhe disa biznese tjera.

Në të kaluarën emri i tij lakohej me ish-drejtorin e DSK-së, Sasho Mijallkov. Siç shkruan Lider jozyrtarisht, Kamçev e ka lajmëruar rastin pasi të dyshuarit kanë takuar gruan e tij disa herë me rradhë, i kanë kërkuar tetë milion euro, për lirimin e tij nga akuza në rastin e PSP-së ‘IMPERIA’, apo pesë milion euro për dënim lehtësues. Ivanovski dhe Milevski, kanë arritur që të zhvasin 1,5 milion euro nga Kamçevi. Siç mësohet jozyrtarisht pikërisht për këtë rast e para e PSP-së, Katica Janeva ka dhënë dorëheqje nga pozicioni i saj.