Боки 13 рекол дека ако го убијат, мајка му ќе објави докази против Заев, пишува српски медиум

0

Српски медиум објавува ексклузивни детали за случајот „Рекет“, каде осомничени се Зоки Кичеец и Боки 13.

Како што наведуваат, Боки 13 во полиција изјавил „Ако ме убијат, доказите против Заев се кај мојата мајка“.

„Ако ме обесите и тоа го претставите како самоубиство или пак ме ако ме тепате, мачеле, со убаво ви кажувам за да не биде дека не сте знаеле, никој нема да биде поштеден“, се заканил Бојан Јовановски алијас Боки 13, пишува медиумот.