(ФОТО) Апартманот е скоро комплетиран: Од Охридското Езеро изваден бојлер

0

Откако пред извесно време од дното на Охридското Езеро беа извадени плочки и када, деновиве и бојлер беше изваден од дното на езерото.

„Апартманот е скоро комплетиран, само уште неколку елементи…
Локација село Трпејца кај местото викано На Дол, длабочина 5 метри на околу 10 метри од брегот“, истакнаа од нуркачкиот клуб „Акватек“