Ish ushtari i UÇK-së: ‘Me pas ditë që vjen kjo ditë asnjëherë nuk do tua kisha ruajtur shpinën’

0

Ish pjestari i Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare Ramush Hasallari, ka thumbuar kreun e Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmetin nëpërmjet një fotografie të postuar në rrjetet sociale.

Ramush Hasallari ka postuar një fotografi të vitit 2001, ku ai shihet pas shpinës së Ali Ahmetit. Në këtë fotografi Hasallari shkruan:
‘Me pas ditë që vjen kjo ditë dhe na përbuzin këto komandata asnjëherë nuk do tua kisha ruajtur shpinën’