Gjyla Çeliku: Abdushi i Besës në gatishmëri për të sulmuar Aleancën por asnjëherë BDI-në

0

Gjyla Çeliku: Abdushi i Besës në gatishmëri për të sulmuar Aleancën por asnjëherë BDI-në

Në emisionin ,,Rruga Drejt” me Arta Tahirin në Alsat-M është zhvilluar një debat i ashpët mes pjesmarrësve në panel.
Përfaqsuesi i Aleancës Remzi Mehemdi është gjendur në mesë të një sulmi të sinkronizuar nga njëra anë Izet Mexhiti por ai që ka sulmuar tërë kohën ishte përfaqsuesi i Besës Abdush Demiri.
Shtrohet pyetja se Lëvizja Besa është pjesë e pushtetit apo opozitë dhe prej nga buronë gjithë ky mllef dhe vullnet i Besës për të sulmuar Aleancën për Shqiptarët?
Profesoresha Gjyla Çeliku në rrjetet sociale ka pyetur se cili është motivi i Besës për të sulmuar Aleancën.

Ja postimi i plotë i Gjyla Çelikut:

Abdushi i Lëvizjes Besa në gatishmëri për të sulmuar Aleancën, asnjë moment të vetëm BDI-në?
Tash unë nuk e kuptoj a është pozitë ose opozitë Levizja Besa?!!
Ju si e komentoni? Shikoni “Rruga Drejt” me argumente! Të harrosh diktaturën dhe të kamufllosh me koalicionin, kjo ndodh vetëm këtu dhe i bie që je lojë e pozitës ti që lëviz me besë!
#BOLL
Turp!