Ish-ushtari i UÇK: Ali Ahmetit më shumë i intereson ligji i ,,pederave” se gjaku i Dëshmorëve

0

Na e bani hallall o ju fëmijët e dëshmorëve dhe invalidëve të luftes së UÇK-së…

Shqiptarët të cilët votuan BDI-në votuan për luftëtarët mbrojtës të sllavizmit…
Branisllav Sinadinovskin dhe
Branislav Manajllovskin
Branisllav është në gjuhën serbe që në përkthim do të thotë: Luftëtarë mbrojtës i sllavizmit…
Brani – Mbroje. Sllav – Sllavizëm
Nuk mundet edhe Branisllav edhe Shqiptarë…
Nuk mundet edhe pravosllaven edhe shqiptarë…
Kjo është puna dhe misioni i BDI-së që të punësohen sllavët, serbët, maqedoncat dhe bullgarët me një dekleratë të vetme kinse e ndihen si shqiptarë kurse fëmijët e dëshmorëve që dhan jetën për kauzën shqiptare, invalidët e liftës dhe veteranën e luftës së shenjtë të UÇK-së bredhin rrugëve të pa punë dhe të stresuar a munden per sot me ju siguruar bukën e gojës fëmijëve të tyre…
Na e bani hallall o ju fëmijët e dëshmoreve që për gjendjen në të cilën jeni e ne si popull që lejuam të ju nënçmojnë politikanet e poshtër…
BDI-ja së bashku me Branislavat më shumë ju intereson ligji i pederave se gjaku i dëshmorëve dhe invalidëve të UÇK-së…
Na e bani hallall o ju fëmijët e dëshmorëve dhe invalidëve të luftës që kemi lejuar të shkelet gjaku i baballarëve tuaj….
Ne si popull dëshmuam se jemi nje hiç që shesim edhe gjakun e dëshmorëve dhe invalideve të luftës për interesa personale…
Ne nuk jemi kurfar populli, unë ju garantoj se po të kishte pasurr burra ky popull nuk do të ndodhëshin këko marrëzira mbi gjakun e dëshmorëve dhe invalidëve…