RMV në NATO: Krume,Petre,Pançe,po ku janë oficerët Shqiptarë?

0

Sot ishte një ditë historike për Maqedoninë e Veriut,nga sotë ntarë i 30 i NATO-së.

Me vite të tëra kemi dëgjuar politikanë duke u lavdëruar se shqiptarët qenkan të përfaqsuar në Armatën e RMV-së por sot në një ditë historike kur Maqedonia Veriore po bëhet antare e NATO dhe në një ceremoni në Brisel dhe Mons u ngrit flamuri i Maqedonisë Veriore përkrah edhe tridhjetë shteteve tjera antare.

Oficerët që sot ngritën flamurin në selinë e NATO-së oshin Krume,Petre,Pançe… dhe asnjë oficer shqiptarë as bile për simbolikë të rastit nuk u gjendë në këtë ceremoni simbolike.

Politikani që më së shumti ka rrahur gjoks për përfaqsimin e shqiptarëve në Armatë ka qenë Ali Ahmeti i cili në shumë paraqitje publike është lavdruar se ka shumë oficer shqiptarë. Por sot në këtë ditë historike nuk u panë askundë,as në Brisel as në Monsë..

Ja një postim në rrjetet sociale me rastin e ngritjes së flamurit në selinë e NATO-së..