Duffy tregon detaje të përdhunimit

0

9:16, 6 Prill 2020

Këngëtarja Duffy është hapur duke treguar detaje rreth një përvojë katër javështe, gjatë së cilës u drogua, u përdhunua dhe u dërgua në një vend të huaj.

Kjo është hera e parë që ajo jep detaje nga përvoja e tmerrshme, e cila çoi në tërheqjen e saj nga muzika dhe mediat.

“Përdhunimi është si vrasje e gjallë, ju jeni i gjallë, por i vdekur”, ka shkruar ajo.

“E tëra që mund të them është se u desh një kohë jashtëzakonisht e gjatë, që ndonjëherë dukej se nuk po mbaron kurrë , për të rikthyer pjesët e mia të copëtuara”.

Ajo gjithashtu tregon disa detaje.

“Ishte ditëlindja ime, isha e droguar në një restorant, pastaj isha e droguar katër javë dhe udhëtova në një vend të huaj.

“Nuk mbaj mend që kam hipur në aeroplan dhe kam ardhur rreth e rrotull në pjesën e pasme të një automjeti udhëtimi. Më futën në një dhomë hoteli dhe sulmuesi u kthye dhe më përdhunoi.”

Ylli tha që ndjehej e frikësuar ta telefononte policinë, ngase mendonte se çdo veprim i saj mund t’i sillte situatë edhe më të keqe.

Duffy kishte albumin më të shitur në Mbretërinë e Bashkuar të vitit 2008 dhe fitoi tre çmime Brit Awards dhe një Grammy, por ajo praktikisht u zhduk pasi publikoii ​​albumin e saj të dytë në vitin 2010.

Shkrimi i gjatë në faqen e saj www.duffywords.com, në të cilin nuk e emëron sulmuesin e saj, vjen një muaj pasi ajo u lajmërua për herë të parë për publikun, pikërisht përmes një shkrimi në Instagram.