Lista Serbe kërkon shkarkimin e Nenad Rashiqit

0

Lista Serbe kërkon shkarkimin e Nenad Rashiqit i cili sipas tyre  akuzohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare nga funksioni i drejtorit të zyrës për komunitete, transmeton Klan Kosova.

“Lista Serbe pohon që me shkarkimin e Nenad Rashiqit, Kurti ka mundësi që në praktik të demonstrojë luftën kundër korrupcionit dhe kriminalitetit ndaj njerëzve të cilët i ka emëruar ekskluzivisht siç besojmë në thellësisht për inati ndaj popullit serbë dhe Listës Serbe”, thuhet ne komunikaten e Listes Serbe.

“Lista Serbe deklaron se ngritja e aktakuzës nga ana e prokurorisë speciale lidhur me veprën penale të keqpërdorimit të detyrës zyrtare kërkon reagim të shpejtë të institucioneve përkatëse e veçanarishtë kërkon nga Kryeministri i shkarkuar Albin Kurti i cili në porosit e tija politike shumë herë ka deklaruar se kurrë nuk do të lejojë që në kabinetin e tij të ketë njerëz që dyshohen për korrupsion dhe që të tillët kurrë nuk do t’i emerojë në çfardo pozite”, thuhet në njoftimin e Listës Serbe, shkruan portali Kosovonline.

MEDIAL.mk