Labi pas anulimit të dasmave: Do thërras protesta, nuk ka kurrfarë pandemie e as virusi

0

12:57, 2 Maj 2020

Labinot Tahiri paralajmëron organizim të protestave për shkak të vendimit të Qeverisë për anulim të dasmave këtë vit.

Këngëtari ferizajas reagoi me anë të një postimi në Facebook, duke thënë se nga ky vendim mbesin pa punë rreth 30 mijë punëtorë sa i përket restorantëve, e gjithashtu edhe ai si pjesë e estradës dëmtohet ekonomikisht, duke përmendur që ka edhe kredi në bankë me këstin mujor 2100 euro.

Labi shkon edhe më tej duke thënë se nuk ekziston kurrfarë pandemie e as virusi dhe se sipas tij kjo është shpëlarje e trurit të popujve.