Stupcat me “Tre pleqtë” së shpejti në Klan Kosova (VIDEO)

0

14:10, 2 Maj 2020

Humori i “Stupcave” së shpejti do të troket në dyert tuaja me anë të televizionit Klan Kosova.

Emisioni “Tre pleqtë” vjen tek ju përmes ekranit të televizionit numër një në vend.

Tre personazhet, Avdija, Shefkija dhe Ilmija do t’ju bëjnë për të qeshur me skeçet e tyre që prekin tema të ndryshme.

Në mesin e tyre është edhe “Ushtrimet Anti-Covid-19”, ku protagonistët përgatiten fizikisht për ta mundur pandeminë e koronavirusit.

Bëhuni gati për të qeshura e batuta.

Ato vijnë së bashku me “Stupcat” në Klan Kosova.

Së shpejti!