Ziadin Sela: Dje në Strugë u rrezikua shëndeti i qytetarëve patjetër të ketë përgjegjsi

0

Ziadin Sela: Dje në Strugë u rrezikua shëndeti i qytetarëve patjetër të ket përgjegjsi

Në emisionin 360° në Alsat-M me gazetarin Goce Popetrevski,për aktuelitet politike me theks të veçantë,zgjedhjet dhe kur mundë të bëhen ato dhe rasti i Strugës.
Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela ka thënë: Ajo që ndodhi në Strugë dje është skandaloze,një veprim i këtillë gjithsesi përbën shkelje ligjore dhe ende më skandaloze është sjellja e policisë e cila ka siguruar dhe ka dhënë leje për një manifestim të këtillë.
Ziadin Sela ka kërkuar përgjegjsi nga përgjegjsit në veçanti nga ana e Ministrisë së Punëve të Brenshme,duke filluar nga SPB Ohër dhe Strugë duhet të ketë përgjegjsi në aspekt vertikal komandues,sepse ky rastë ka rrezikuar shëndetin e qytetarëve të Strugës.