Aplikacioni i ri i Microsoft është ajo çfarë prindërit kanë nevojë

0

Microsoft mbajti sot një premtim të dhënë për lançimin e një aplikacioni me të cilin prindërit mund të gjurmojnë sjelljet dixhitale të fëmijëve të tyre.

Gjiganti i softueri publikoi aplikacionin Family Safety për Android dhe iOS por që është version eksperimental. Është i krijuar për të regjistruar kohën e shpenzuar dhe në smartfon si dhe për ta kufizuar atë.

Aplikacioni i ri i Microsoft është ajo çfarë prindërit kanë nevojë   Aplikacioni i ri i Microsoft është ajo çfarë prindërit kanë nevojë

Përdoruesit mund të filtrojnë përmbajtjet edhe në Microsoft Edge dhe Microsoft Store. Gjithashtu ka gjurmim të vendndodhjes.

Për ta përdorur aplikacionin duhet të regjistroheni në versionet eksperimentale. Microsoft nuk dha se kur do të ofrohet gjerësisht në Android dhe iOS.

Aplikacioni i ri i Microsoft është ajo çfarë prindërit kanë nevojë   Aplikacioni i ri i Microsoft është ajo çfarë prindërit kanë nevojë

Një prej përfitimeve më të mëdha të këtij aplikacioni është me pajisjet Windows dhe Xbox. Sepse tashmë kur i thuani fëmijës vetëm 1 orë në kompjuter ose Xbox, nuk ka sesi të jetë ndryshe.

Se nëse u mbaron koha ata mund të kërkojnë më tepër ndërsa prindi ka mundësi ose të shtojë më shumë kohë për fëmijë ose jo. /PCWorld Albanian

Regjistrohuni për të shkarkuar Family Safety: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=v4j5cvGGr0GRqy180BHbR2SaEnB7OwBDnJeCADMXRHZUQkgxRTJOVk0yUTA5Wk0wRlZFRUdIMDRMVCQlQCN0PWcu

Burimi: http://pcworld.al/