Bukuroshja italiane në hall me hakera: Publikohen fotografi private të saj

0

Gazetarja atraktive e DAZN dhe Sky Sport Diletta Leotta është përsëri viktimë e sulmeve nga hakerat.

Disa vite më parë hakerat kishin arritur që të publikojnë fotografi eksplicite të saj dhe duket se Diletta nuk e ka marrë mësimin.

“Kjo që ka ndodhur është shumë serioze. Diletta është sulmuar përsëri nga hakerat dhe janë publikuar fotografi të vjetra të saj. Për momentin  një numër i madh i njerëzve janë duke i shpërndarë ato”, ka shkruar Sky Sport Italia, shtëpia mediatike ku punon Diletta.

Image
Image