Disa pjesë të Sopishtës, Karposhit dhe Gjorçe Petrovit nesër pa energji elektrike

0

Shkup, 11 maj 2020 (INFOMAGAZIN) – Pa energji elektrike nesër nga ora 8.30 deri në 12.30 do të jenë një pjesë e konsumatorëve të fshatrave Sonje e Epërme dhe e Poshtme të Shkupit, Komuna Sopishtë.

Në periudhën nga ora 9.00 deri në 12.00 nesër pa energji elektrike një pjesë e konsumatorëve të rrugës “Fjodor Dostoevski” në Komunën Gjorçe Petrov.

Pa energji elektrike nga ora 9.000 deri në orën 13.00 do të jenë një pjesë e konsumatorëve të fshatit Nerez i Epërm, Komuna e Karposhit.

Siç bëri të ditur QRMK-Shkup, ndërprerjet janë për shkak të ndërhyrjeve teknike në sistemin elektronik. ar/