Lojtaret me një mesazh për Naser Krasniqin

0

Klubi i volejbollit M-Technologie  nga Prishtina, lidere në elitën e volejbollit të Kosovës, beson e shpreson se do të dalin kampion.

Volejbollistet e këtij klubit kanë një mesazh për trajnerin e saj: “Urime Ditëlindjen trajner, Naser Krasniqi.

Te urojmë edhe shumë vite të tjera me shëndet, dhe me shumë suksese!”.

Krasniqi vlerësohet me vlera dhe rëndësi të veçanta për sukseset dhe ekzistimin e klubit tash e 20 vite.

Klubi prishtinas kryeson renditjen me 31 pikë një më shumë se Skenderaj dhe dy se Kastrioti.