Messi ndihmon Argjentinën

0

Lionel Messi është një futbollist i madh si brenda fushës ashtu edhe jashtë saj.

Ylli i Barcelonës ka dhuruar 500 mijë euro ndihma për fondacionin ‘Together for Health Argjentina’.

Lajmin e zbuluar ‘La Repubblica’, ndërsa paratë e dhuruar nga lojtari më i mirë në botë do të përdoren për të siguruar pajisje shëndetësore për stafin mjekësor, në mënyrë që të luftohet sa më mirë pandemia e Covid-19.

Messi ndërkohë është kthyer në stërvitjet e Barcelonës dhe shpreson për t’iu rikthyer normalitetit.

Gjatë kësaj kohe, shumë futbollistë kanë ndihmuar shtetet e tyre se prej nga vijnë.