Sindikata e Infermierëve: Ka 20 vite që infermierët e Kosovës janë lënë anash, me paga të vogla dhe kushte mjaft të rënda

0

Sindikata e infermierëve, mamive dhe profesionistëve tjerë në ditën ndërkombëtare të tyre kanë ngritur zërin që të kërkojnë të drejtat e tyre.

Përmes një letre të hapur kjo kategori kanë treguar kushtet e vështira që po përballen.

Ata sot kërkuan që të ju plotësohen kushtet e punës.

Njoftimi i plotë:

MEDIAL.mk