Diplomati amerikan: SHBA-ja dhe BE-ja të bashkëpunojnë për ruajtjen e integritetit territorial të Kosovës

0

Ish diplomati amerikan, Nicholas Burns, ka ftuar SHBA-në dhe BE-në që të punojnë bashkë me ruajtjen e integritetit territorial të Kosovës.
Ai ka thënë se të dyja bashkë duhet ta ndihmojnë Kosovën që të anëtarësohet në Kombet e Bashkuara.

“Falënderim për Kryeministrin Albin Kurti për takimin që pati sot me studentët e Harvardit. Kosova është e pavarur. SHBA dhe BE duhet të punojnë bashkë që ta ruajnë integritetin territorial dhe ta bëjnë atë anëtare të OKB-së në Evropën e lirë dhe demokratike”, është shprehur ai përmes Twitter.