Lista ,,TOP SEKRET” e agjentëve Serb me kombësi Shiqiptarë të infiltruar në diasporën shqiptare!?

0

Lista “TOP SEKRET” e agjentëve të Zbulimit Serb me kombësi Shqiptare një pjesë e tyre e infiltruar në Diasporën Shqiptaro-Amerikane në rajonin e New York City.

Për dijeni: State Departamentit në USA, Ministrisë të Diasporës dhe Ministrive të Mbrendëshme të Shqipërisë dhe asaj të Kosovës si dhe të gjithë shoqatave të diasporës Shqiptare nëpër botë:

– Në listën e mëposhtëme gjendet emri i ish ofcerit të kriminalistikës në Beograd, Serbi, Flori Maxhun Bruqi i cili është i infiltruar nëpërmjet Dr. Skënder Kodra në Diasporën Shqiptare të New Yorkut .
Kjo shoqatë “AAAS” vepron ilegalisht jasht terrirotit të USA pasi legjitimiteti i saj legal është vetëm në shtetin e New Yorkut dhe jo “Overseas” jashtë Amerikës.

Në atë shoqatë gjenden të rekrutuar shumë njerëz të cilët nuk kanë legjitimitet të jenë anëtarē të saj pasi nuk jetojnë dhe nuk janë shtetas Amerikanë që të veprojnë në Amerikë njësoj si shtetasit Amerikanë!!. Shumë nga ata nuk e kanë parë as në ëndërr Amerikën!!

Anëtarët e saj drejtohen ilegalisht nga Flori Bruqi i cili ka shtetësinë e Kosovës dhe atë të Serbisë por nuk është shtetas Amerikan dhe është e habitëshme që ai ka në përdorim të gjitha dokumentët dhe arshivën e asaj shoqate të autorizuar direkt prej Skënder Kodrës dhe që të dy së bashku veprojnë për interesa ilegale, pasi kjo shoqatë nuk ka zhvilluar asnjë mbledhje dhënie llogari qysh prej vitit 2011 dhe askush nuk din çfar bëhet aty, as kush nuk din për aktivitetin e saj përveç Skënder Kodrës, Flori Bruqit, Mentor Matës dhe të listuarve të listës TOP SECRET.

Sa turp!

Dr. Skënder Kodra me banim në Brooklyn USA veprimtarinë e tij “patriotike”e ka të diktuar nga Flori Bruqi agjent i zbulimit Serb që tani jeton në Prishtinë dhe i njohur në listën e mëposhtëme TOP SECRET.
Emri i ti si oficer i Sigurimit të Mbrendshëm në Beograd gjendet edhe në dokumentat e publikuara nga Bahtir Hamza!
Eshtë e pa shpjegueshme dhe e habitëshme që “dikush” nëpërmjet tij kontrollon një shoqatë e Diasporës Shqiptaro-Amerikane me anëtarë të saj shtetas Amerikanë të rekrutuar nga Skënder Kodra, për interesa të padronëve të Flori Bruqit dhe agjensive Serbe të Zbulimit!

Në listën më poshtëme tek pjesa “ të tjerë” ndodhet emri i Flori Maxhun Bruqi, kordinator i Dr. Skënder Kodrës dhe Mentor Matës, për shoqatën e ashtuquajtur “Akademia Shqiptaro-Amerikane e Shkencave”, dhe Abdullai që ka mbaruar studimet ushtarake në Moskë.

Mjerë-Akademia që vepron si filiale e qendrës së zbulimit ushtarak Ruso-Serbe në NISH të Serbisë.
Këta veprojnë në Diasporën Shqiptare për interesa të huaja të spiunazhi e zbulimit Serbo-Rus në Amerikë!

Shikoni edhe listën e anëtarëve të akademisë nr, 4 dhe nr.6, në këtë link si dhe “Ambasadorët e Paqës” që bredhin trojeve Shqiptare!
http://www.the-aaas.com/Permanent%20members.html

Flori Bruqi ka punuar në Beograd për Sigurimin e Mbrendshëm Serb i inkuadruar në policinë gjyqësore të Beogradit, pastaj në Zbulimin e Jashtëm i maskuar si gazetar i “Tanjugut” dhe në sektorin e propagandër në RTV të Komunistëeve Jugosllavë
Për të forcuar kredibilitetin e asaj shoate ai ka shkruar një libër të Skënderit, sepse Skënderi i gjorë nuk ja thotë për gjëra të tilla, që ilegalisht e kopjuan nga një autor Amerikan dhe e botuan ilegalisht në Shqip në emër të Dr. Kodrës gjoja autor i saj !!

“Patrioti” Skënder Kodra ka dalur hapur plotësisht si vegël e spiunazhit Serb që vepron në Amerikë në gjirin e Diasporës Shqiptare atje, dhe me gjithë anëtarët të saj, mbulon aktivitetin e tij “inteligent” duke shitur në shërbimet inteligjente të huaja të dhënat personale të kētyre anëtarëve tek Shërbimet Sekrete Sërbe e Ruse !

Po ashtu këta kanë shitur edhe identitetin e shtetasve të Republikës së Shqipërisë, të Kosovës, dhe të Shqiptarëve që banojnë në Maqedoni të cilët janë të anëtarësuar në atë shoqatë edhe si “Ambasadorë të paqes”, shumica e tyre me banim në Kosovë, Shkodra e nga Maqedonia, të cilët gjoja punojnë për interesat” e Kombit Shqiptar, por në fakt nën tutelë punojnë për interesat e Zbulimit Serb dhe atij Rus në Amerikë dhe në trojet Shqiptare!
Skënderi dhe Festim Lato
Skënderi ka ndenjur një muaj i “ftuar” në Hollandë ku më pas atje u zhduk Festim Lato Festim Republika E Çamërisë Lato!
Pyetje?
– Skënder, po me Festimin e Camërisë çpate, çfar bëtë kur ishit në Hollandë?!

Fb.post:Shek Hallaçi

Kush ishin UDB-shët e Kosovës ,me emër dhe mbiemër?