Përçarje në BDI: Izet Mexhiti del publikisht kundër Bujar Osmanit

0

Përçarje në BDI: Izet Mexhiti del publikisht kundër Bujar Osmanit

Dega e BDI-së në Çair është pak para përçarjes së madhe, e cila pritet të ndodh pas festave të Bajramit.
Kjo përplasje mes aktivistëve të BDI-së, tashmë një kohë të gjatë ka filluar edhe publikisht të shprehet në rrjetet sociale.

Dje, njëri nga përkrahësit e Izet Mexhitit, ka bërë thirrje publike deri te Ali Ahmeti që ta largojë nga partia Bujar Osmanin dhe përkrahësit e tij, duke e cilësuar Osmanin si legenë dhe injorantë i B’DI-së.

Kjo revoltë e përkrahësve të Mexhitit në Çair, ka nxehur fuqishëm që edhe fraksionet tjera brenda BDI-së, që kenë përplasje të mëdha mes vete.
Më poshtë e keni reagimin e plotë të aktivistit nga Çairi kundër Bujar Osmanit dhe kërkesën e tij drejtuar Ali Ahmetit për largimin e Bujarit Osmanit nga BDI.