Profesori ,,dost i BDI” thumbon opozitën duke u tallur me këngën e Adem Jasharit!?

0

Profesori ,,dost i BDI” thumbon opozitën duke u tallur me këngën e Adem Jasharit!?

Profesori ,,dosti” i Nevzat Bejtës dhe i gjithë BDI ka marrë shumë ,,like” nga funksionarë të BDI, kandidatja për Deputet Arta Bilalli,Ministri Arbër Ademi,nipi Aliut ,,bossi” i USHT-së Bujar Ahmedi dhe shumë e shumë të tjerë,por në misionin e tijë të pamundur për të denigruar dhe për tu tallur me opozitën shqiptare,në mënyrë që sa më shumë të merr ,,like” nga partia,Profesori ka postuar një video qesharake e cila shoqërohet me këngën e Komandantit Legjendarë Adem Jashari.
Kjo,nuk mundë të kuptohet ndryshe,por si tallje me një këngë që jeton në çdo zemër shqiptari.
Tallja e Profesorit me figurën e Adem Jasharit ju ka pëlqyer shumë funksionarëve të BDI,si Ministrit të Arsimit e nipit të Ali Ahmetit,Bujar Ahmeti..


Një skandal i ngjajshëm,ku tallej figura e Komandantit legjendarë Adem Jashari nga ana e disa përfaqsuesve të BFI kohë më parë u bë temë debati jo vetëm në Maqedoni por edhe në Kosovë ku u kërkua që ky llojë veprimi ku tallen figura të rëndësishme historike në të ardhmen të saksionohet edhe me ligjë.

Shkruan:Lulzim Haliti