Ekskluzive: Molla Sula i jep fund beqarisë bëhet ,,dhëndërr i BDI-së”!!?

0

Molla Sula i jep fund beqarisë bëhet ,,dhëndërr i BDI-së”

Në rrjetet sociale,po qarkullojnë fotografi ku shihet Reisi i BFI-së Sulejman Rexhepi dhe një vajzë e re e cila shihet duke nënshkruar aktin e kurorzimit.
Nga hulumtimi në rrjetet sociale,rezulton të bëhet fjalë për një vajzë nga Draçeva dhe nënkryetare e degës së BDI në Studeniçan.
Molla Sula në moshën 74 vjeçare,dje në profilin e tijë kishte publikuar një fotografi në Xhami duke u lutur dhe shkruante ,,hamdi i takon Allahut” që mbeti nëse kishte të bënte me kurorzimin e tijë ose jo?
Dallimi në moshë është plot 5 dekada në mes Molla Sulës dhe tani më nusës së tijë.

Ende nuk ka asnjë reagim zyrtarë nga Reisi Efendi Sulejman Rexhepi nëse kjo është e vërtet ose jo?
Sidoqoftë,nëse është e vërtet,urime për çiftin e ri..