Shek Hallaqi nga Grupi i Kumanovës ka një porosi për Furkan Saliun

0

Te kuptojë po që i delë në mbrojtje, shokut apo kolegës, Furkan Saliu por të ofendosh kolegët,këtë s’po mund ta kuptojë dot,të keqës nuk i thuhet mashalla,vëlla duhët me kritiku,e jo me persëritë gabimet e të tjerëve !!
Me publikimin e disa përgjimëve telefonike, shihet qartë se Musa Xhaferi shumicën nga gazetarët i ka pasur të blerë, faktikisht ata nuk kanë qën të pamvarur,shpresojmë që gazetarët e mbetur nuk mundë ti korruptojnë,dhe qoftë largë që edhe ti vegetosë Ali Ahmeti “Abaz Xhuka”…!!