Ndryshimi po vjen,Diaspora po mobilizohet

0

Shtabi në Zvicër mobilizohet çdo ditë e më shumë për të ardhur në vendlindje dhe për ta votuar Koalicionin Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa, për ta sjell ndryshimin në vend dhe ndryshimi do të bëhet me 15 korrik duan apo nuk duan disa individë! Diaspora çdo ditë e më shumë organizohet dhe e mbështesin koalicionin. Tash është koha!