BDI ndjen humbjen e thellë: Grisen me nervozizëm fotografitë e Ziadin Selës dhe Afrim Gashit!?

0

Skandaloze dhe e turpshme ajo që po ndodhë në Tetovë,persona deri tani të pa njohur kanë shkatrruar materjalin propagandues të koalicionit ,,Tash është koha” me gjasë nga paniku dhe ndjenja e humbjes të cilën nuk mund ta përballojnë, kundërshtarët politikë si BDI me gjasë e ndjejnë humbjen e thellë dhe kanë grisur me nervozizëm fotografitë e Ziadin Selës dhe Afrim Gashit.

Ende nuk ka asnjë prononcim zyryarë deri në këto momente,por shqetsues është fakti se kjo sjellje prishë imazhin e zgjedhjeve dhe do të notohet në raportin final të OSBE -ODIHR për zgkedhjet e 15 korrikut 2020.