Press qendra e LSDM i shkruan një të riu shqiptarë,përgjigja e tijë dot ju lë pa fjalë..

0

Press qendra e LSDM i shkruan një të riu shqiptarë,përgjigja e tijë dot ju lë pa fjalë..

Ashtu siç afrohet dita e votimit edhe fushata merr intenzitet më të madhë,kësaj radhe partit politike përshkak të masave dhe protokolit për fushatë më shumë përdorin rrjetet sociale për të komunikuar me votuesin.
Një ndodhi e pazakontë ka ndodhë me një të ri shqiptarë i cili është kontaktuar nga press qendra e LSDM por përgjigja e tijë dot ju lë pa fjalë:
Ja çka i thotë: