Pse BDI po e fsheh Puckon pas figurës së Talatit? (Foto)

0

Një fakt i çuditshëm po shfaqet në BDI-në e zonës 5, ku duket qartë tendenca për ta fshehur kandidatin me numër 2 Ismail Jahoski Pucko i cili përballet me kundërkandidatin nga Kërçova Remzi Mehmedin.

Një faqe në facebook ka nxjerrë një sondazh ku përballë njëri tjetrit ka nxjerrë Talat Xhaferin nga BDI i cili është bartës liste në zonën 5 dhe Remzi Mehmedin nga ASH që garon në pozitën numër dy po në zonën 5 zgjedhore.

Për tu habitur është fakti që kandidatit që pretendon ti fitoj votat e Kërçovarëve Ismail Jahoski-Pucko nuk ju dha fjala në tubimin zgjedhor në Kërçovë

A thua vallë pse po e fshehin Puckon nga Kërcovarët?