Ekskluzive: Përçarje e thellë brenda BDI: Ahmeti me VMRO kurse Teuta me LSDM

0

Ekskluzive: Përçarje e thellë brenda BDI: Ahmeti me VMRO kurse Teuta me LSDM

 

 

Sipas informacioneve jo-zyrtare që vijnë nga BDI po ndodhin takime të çuditshme në të njëjtën kohë, Teuta Arifi është parë duke hyrë në selinë e Lsdm në Bihaçka kurse në të njëjtën kohë në Kuvendë janë takuar Bilall Kasami dhe Ali Ahmeti.

 

Këto takime duket se dëshmojnë qartë për përçarje të thella brenda BDI.

 

Ahmeti me gjasë është duke insistuar që bindë Kasamin për një koalicion me VMRO  e Mickovskit kurse në anën tjetër një grup tjetër i udhëhequr nga Teuta Arifi dhe tre deputet të BDI po negociojnë direkt me Zoran Zaevin për një shumicë të re parlamentare pa BDI.

 

Në vazhdim presim konfirmim për takimet që sipas informacioneve tona janë duke ndodhur në moment.

 

Për më shumë dot ju njoftojmë pas pak.