Qentë e familjes vetëflijohen për të shpëtuar beben nga gjarpri (video)

0

Një familjeje në Filipine mund t’u kishte ndodhur ma kthi i çdo prindi, teksa një gjarpër kobra, shumë vde kj ep rurës, po i afrohej fëmijës që po flinte vetëm në shtëpi.

Megjithatë, dy qen që ndodheshin aty iu vërsulën kobrës dhe bashkëpunuan të dy për ta nxjerrë jashtë shtëpisë e për ta v ra rë.

Fatk eqësi sht, njëri prej qenve nuk i mbi je toi dot he lmit tepër të fuqishëm të kobrës dhe ngo rdhi pak më vonë, ndërsa qeni tjetër humbi shikimin.