KUJTIM KURTI: VJOSA PO VJEN ME PARTI TË RE POLITIKE ME 9 DEPUTET!

0

Vjosa Osmani mbas 2 jave do të formojë partin e saj LËVIZJA DEMOKRATIKE… me 9 deputet nga LDK dhe disa antarë tjerë nga Diaspora.

Këtë e ka konfirmuar Kujtim Kurti në faqen e tij të facebookut.