E bija e Dëshmorit e ,,gozhdon” keq Bujar Osmanin,ja çka i përgjigjet!?

0

Me rastin e 19-të vjetorit të nënshkrimit të Marrveshjes së Ohrit,Bujar Osmani nga BDI ka postuar një status në FB duke folur për sukseset dhe të arriturat e BDI.

Por e bija e Dëshmorit të Kombit Sulejman Limani nga Tetova i është përgjigjur direkt Osmanit duke ja numruar dështimet,ja çka shkruan Fatime Limani Tairi:

,,19 vite nga vrasja e babait tim, 19 vite pritje për ndryshim, 19 vite premtime të parealizuara. 19 vite shfrytëzim i familjeve të dëshmorëve për interesat e juaja politike. 19 vite premtime për zgjidhjen e statusit të dëshmorëve. 19 vite gënjeshtra të të gjitha llojeve, nga ju që na vrisni natën e na qani ditën! Shnet”