A po e dërgon Artan Grub, Ali Ahmetin, në Hagë, për t’ia marrë Partinë dhe për të ardhë në krye të BDI?…

0

A po e dërgon Artan Grub, Ali Ahmetin, në Hagë, për t’ia marrë Partinë dhe për të ardhë në krye të BDI?…

Në CV e më të fortit të BDI-së, Artan Grubi, shkruhet se ai nga viti 2000-2004, ka punuar për Tribunalin e Hagës, në trekëndëshin Prishtinë-Hagë-Shkup, në Zyrën e Prokurorit!

Detyra e tij paska qenë “Mbledhja dhe kontrollimi i informacioneve për dëshmi të cilat janë potencialisht të lidhura me krimet e luftës që kanë ndodhur në Kosovë dhe Maqedoni”.