Video/ Çfarë ushqimesh hanë para s*ksit? Vip-at shqiptar japin pergjigjen e …

0

Gazetari i emisionit “Stop” ishte në një aktivitet për ushqimin e turizmin ku nuk harroi që të “nga cmonte” VIP-at me pyetje pikante.

Ai iu drejtua fillimisht me pyetjen se cili ishte ushqimi i tyre i preferuar, ku secili kishte nga një përgjigje të veçantë për pjatën që kishte më për zemër.

Por Klintoni i pyeti ata me humor se çfarë konsumojnë para raportit in tim…

Xhaklina Lektari: Tava me kos.

Ermal Mamaqi: Nuk është keq ajo që thua ti, tava me fërgesë, ama shumë i mirë është dhe suxhuku…

Fjodora Fjora: Qulla e gjyshit tim, ajo është me hudhra, nuk duhet të takosh njeri…

Egla Harxhi: I ha të gjitha ushqimet shqiptare, por për atë gjë nuk janë aq pikante ushqimet tona