Video/ Mjekët nuk i dhanë shpresë/ Foshnja nuk kishte shpresa, perkedhelja dhe perqafimi i vellaut…: Mrekulli nga Zoti!

0
Foshnja lindi parakohe dhe mjekët nuk i dhanë asnjë shpresë për të jetuar, dhe ishin thuajse të bindur se do të vd iste.Shikko me poshtt

 

 

 

 

 

Istanbul Ikitelli Integrated Health Campus | Multilateral Investment Guarantee Agency | World Bank Group

Mirëpo, përqafimi i vëllait të tij binjak bëri mrekullinë, dhe ai pësoi një përmirësim dra matik.

Nëna Hannah Zimunya beson se djali i saj Dylan shpëtoi jetën e vëllait Deiniol thjesht duke i dhënë atij një përkëdhelje pasi binjakët u ribashkuan në spital.

Djemtë, nga Wrexham, Angli kishin lindur 15 javë më herët, por pak pasi u futën në inkubator, gjendja e Deiniol u përkeqësua, ndërsa Dylan ishte në gjendje të qëndrueshme.

Dylan u përmirësua dhe u transferua në Ërexham, por Deiniol u përkeqësua. Hannah, nëna e djemve, 28-vjeçare tha se e gjithë kjo përvojë ishte e tmerrshme dhe se askush nuk e kishte parashikuar lindjen kaq herët.