Video/ Burri duke u perleshur me gruan , bie nga ballkoni !!!

0Burri ishte i nervozuar me gruan e tij dhe duke up erleshur ne ballkon , ai pa dashje rreshqet dhe bie posht. Shikko me poshtt momentinn