Video/ Të birit të tij ia mori jetë djali i Luiza Xhuvanit, ja kush është avokati shqiptar që e kapën mat dhe e futën në qe li

0

Një nga të arr estu arit sot nga SPAK për korr upsion është edhe avokati Skënder Demiraj, i cili më herët ka qenë pr okuror.Shikko me poshtt

 

 

 

Masakra e Xhuvanit, Skënder Demiraj: Djalin ma vrau policia - Rilindja  Demokratike

 

 

 

 

Ky i fundit është babai i shokut të Konstandin Xhuvanit, i mbetur i v ra rë gabimisht gjatë ma sa krës që ky i fundit bëri në një klub nate në rrugën e Elbasanit, ku mbetën të vr arë 4 persona, ku edhe vuan dë ni min me 35 vite bur gim.

Skënder Demiraj u ar restuar sot për një çështje korru psioni për ndryshimin e masës së arrestit të një personi të a kuz uar për veprën pen ale “Ndihmë për kalim të pa lig jshëm të kufijve”.Shikko me poshtt

 

 

 

 

Djalin ia vrau Xhuvani, kush është avokati i lënë nën “arrest shtëpie” nga  SPAK