Video/ Vajza e vogel E Sh.Urdhër Dëgjon Me Pajisje Ndihmëse…

0

Këto janë momentet emocionuese kur një bebe dëgjon për herë të parë falë pajis jeve të reja ndih mëse. Video është publikuar të premten nga babai i Georgina Addinson, Paul.Vogëlushja është katër muajshe dhe prindërit e saj zbu luan se është e shur dhër në Shtator. Në të dy veshët e saj, do kt or ët kanë vënë aparate dëgjimi. Në video, Georgina fillon të qeshë menjëherë sapo dëgjon zërin e nënës.
kliko ketu per ta pare videon do cmendeni

 

 

 

 

Ndërkohë babai i vogëlushes tha se për dori mi i aparateve ndi hmëse ishte sikur të nd izje çelësin e dritave për vajzën e tij.