Skandaloze: LSDM punëson militantët e sajë maqedonasë në vend të shqiptarëve kurse BDI heshtë!!!

0

Skandaloze: LSDM punëson militantët e sajë maqedonasë në vend të shqiptarëve kurse BDI heshtë

Dukuria e deklarimit të rrejshëm të etnisë për të fituar një vënd pune nuk është diçka e panjohur,edhe në të kaluarën shumë maqedonasë me një deklaratë të thjeshtë duke u deklaruar si shqiptarë kanë zënë vendet e punës të parapara për shqiptarë.

LSDM si një parti që promovonte konceptin ,,shoqëri për të gjithë” mori shumë vota pikërishtë nga shqiptarët dhe në këtë mënyrë morri edhe pushtetin me premtimin se nuk do të bëjnë dallime etnike,fetare ose çfardolloji tjetër, por në realitet ndodhë diçka tjetër.
Lsdm po punësonë militantët e sajë maqedonasë në vendet e punës të parapara për punësim të shqiptarëve sidomos në administratën shtetrorë,ky është një skandal sepse LSDM ka marrë shumë vota shqiptare por punësimet i bën për militantët e sajë maqedonasë duke ua zënë vendin shqiptarëve të cilët nga pamundësia për të gjetur një vendë pune për çdo ditë marrin rrugën e mërgimit.
Sipas statistikave të euro-stat për lëvizjen e popullatës dhe migrimin thuhet se nga 2002 mbi 500 mijë qytetarë e kanë lëshuar vendin,prej tyre shumica shqiptarë.