Zeqirja Ibraimi: ,,Kontrata e Visar Ganiut” ka qenë mashtrimi më i madhë që ju ka ndodhë banorve të Çairit

0

 

Zeqirja Ibraimi: ,,Kontrata e Visar Ganiut” ka qenë mashtrimi më i madhë që ju ka ndodhë banorve të Çairit

I ftuar në Click Plus në Tv21 ish-kandidati për Kryetar të Çairit dhe Nënkryetar i Alternativës Zeqirja Ibrahimi përballë Kryetarit aktual të Çairit Visar Ganiu.
Zeqirja Ibrahimi tha se gjendja në Çair asnjëher ska qenë më keq se tani.
Sot në Çair për çdo ditë rriten katet e ndërtesave pa leje ashtu siç rriten edhe xhepat e funksionarëve.
Në zgjedhjet e fundit Vizar Ganiu doli me një premtim para qytetarëve të quajtur ,,Kontratë” e që sot smundë të gjendet askundë dhe më e keqja është se ska asnjë pikë të realizuar nga ajo kontratë,prandaj po them se kontrata ishte një mashtrim dhe më e keqja është se edhe ata aktivistë që kanë kërkuar mbështetje në bazë të kontratës sot ndjehen të tradhëtuar dhe përballë qytetarëve.